jose legemaat

 

Ik ben een geboren en getogen  overbergse en parttime werkzaam bij een administratiekantoor.

in 2013 heb ik een beginnerscursus hardlopen gevolgd in scherpenzeel en heb sindsdien vele kilometers in de benen. naast hardlopen sla ik wel eens een balletje op de tennisbaan en is wandelen ook een favoriete bezigheid.

ik ben echt een buitenmens en kan erg genieten van de mooie natuur en omgeving van overberg. toen tessa en nelleke mij vroegen om in samenwerking met hen looptrainingen te gaan geven, hoefde ik daarover niet lang na te denken. unaniem werd besloten dat ik de wandeltraining op de vrijdagochtend zal gaan verzorgen. Deze training is geschikt voor alle leeftijden. het enige wat u nodig heeft zijn wandel- of sportschoenen en makkelijk zittende kleding. we zullen tijdens het wandelen spierversterkende oefeningen doen. ik hoop dat dit zal uitgroeien tot een gezellige wandelgroep met diversiteit qua leeftijden en samenstelling.

Nelleke van de Heuvel

 

Knippen en sporten zijn mijn grote passies.

 

Ik geef een deel van de bootcamptrainingen.

Lekker actief bezig zijn en anderen motiveren vind ik echt geweldig.

 

De cursus "Fit in Balans" geef ik samen met Tessa. Deze cursus hebben we zelf ontwikkeld met de kennis en ervaringen die we op hebben gedaan in de aanloop hier naar toe.

 

Ook zien jullie me misschien af en toe als invaltrainer bij de hardloop en wandelgroepen.

Tessa van Tuil

 

Ik ben al jaren fanatiek hardloopster en pedicure.

 

de liefde voor sporten in het algemeen heb ik tijdens mijn jaren bij defensie (koninklijke marechaussee) ontwikkeld.

 

Maar het hardlopen is echt mijn favoriete geworden. mede doordat het overal te beoefenen is en je met relatief weinig tijd toch een comlete training kan neerzetten..

 

in 2017 heb ik de opleiding tot runninginstructor 1 bij aart stigter in amerongen gevolgd. later dat jaar heb ik ook deel 2 gehaald.

meteen daarna ben ik begonnen met het geven van hardloopcursusen voor beginners en gevorderden.

 

in 2018 heb ik ook samen met Nelleke de opleiding bootcampinstructeur gedaan. vrij snel daarna zijn we gestart met groepslessen en het is echt heel erg leuk om die te verzorgen!

 

want wat is er leuker dan anderen te kunnen motiveren tot bewegen en gezonder te leven op een leuke, gezellige manier?

ondertussen zijn er al heel wat mensen "besmet" geraakt met het hardloop/bootcampvirus.

 

Ook voor de cursus "Fit in Balans" heb ik de cursus voedingsdeskundige gevolgd en zijn Nelleke en ik op onderzoek uitgegaan om een goed geballanceerde cursus te ontwikkelen. Uiteraard hebben we hem zelf eerst doorlopen en waar nodig aangepast. 

 

Tot snel!

 

 

Even voorstellen: het team van lo-pe

 

we runnen dit sportieve bedrijf met 3 vrouwen, maar mannen...laat je daar vooral niet door afschrikken......!